English to indian Indian to English
Learn Hindi Through Tamil - Ailments and Body Conditions
பிளேக்
महामारी
mahamari
இரத்தக் கட்டி
बालतोड़
balatoDD
முகப்பரு
मुँहासा
muNahasa
மூல நோய்
बवासीर, मस्से
bavasir, masse
சர்க்கரை வியாதி
मधुमेह रोग
madhumeh rog
புண்
नाराज़
naraja
கிழவன், முதுமை
पुराना, बूढ़ा
purana, buDhaa
பசி
भूख
bhukh
பசியின்மை
भूख की हानि
bhuukh kii haani
மச்சம்
तिल
til
மூத்திரம், சிறுநீர்
पेशाब, मूत्र
peshab, mutr
பூ விழுதல்
मोतियाबिन्द
motiyabind
விஷக்காய்ச்சல்
मोतीझरा
motijhara
வெயில் படுதல்
धूप आघात
dhup Aghat
காச நோய்
क्षय रोग
kShay rog
#5 of 7 page(s)
Categories

Word of the day

Bael fruit
விளாம்பழம் (vilaambalam)
Tamil
बेल (Sirphal)
Hindi
మేడి పండు (medi pandu)
Telugu
കൂവളം (koovalam)
Malayalam
Copyright © IndiaDict 2012 - 2018